Al sinds 1986 de leverancier voor douchedeuren. Eenvoudig online geregeld.

Daarom DouchedeurConcurrent

Als eerste kwam DouchedeurConcurrent met een douchedeur configuratie tool de markt op. Tot op de dag van vandaag kan jij nog steeds genieten van dezelfde expertise en kwaliteit. Een douchedeur bestellen was nog nooit zo eenvoudig. 

Waarom kiezen voor DouchedeurConcurrent?

1

Op maat
gemaakt

Stel eenvoudig jouw enkele douchedeur of douchedeur met zijvlak samen via onze website. Jij kiest zelf het type glas, de afmeting en de verdere afwerking en ziet meteen hoeveel het kost.

2

Scherpste
prijs

Al onze producten zijn scherp geprijsd. DoucheDeurConcurrent is een onderdeel van glashandel Mermans Glas. Doordat wij glas in groten getale kunnen opkopen profiteer jij van een zeer scherpe prijs voor jouw op maat gemaakte douchedeur.

3

Allerbeste
kwaliteit

Al onze hardglazen douchedeuren worden geleverd met het zogenaamde CE keurmerk. Zo ben jij ondanks onze scherpe prijzen altijd zeker van een goede kwaliteit douchedeur.

4

Wat werkt
voor jou

Bij DoucheDeurConcurrent doen we wat werkt voor jou. Zo kan jij zelf jouw douchedeur komen ophalen, maar kunnen wij deze ook leveren. Wil je dat de douchedeur geplaatst wordt? Onze glaszetters regelen het voor je!

Andere over DouchedeurConcurrent

Harry H.Teteringen
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service.
Karel V.Oosterhout
Lees verder
Onlangs heb ik een douchedeur via de website van Douchedeurconcurrent besteld. Van A tot Z ging alles vlot en de kwaliteit van de deur is ook top.
Lander O.Rotterdam
Lees verder
Via via in contact gekomen met Douchedeurconcurrent. Aangezien ik zelf niet zo handig ben, heb ik er voor gekozen om de douchedeur te laten plaatsen door Douchedeurconcurrent. In no time zat de deur er in en wij zijn heel blij met de service.
Sandra L.Zundert
Lees verder
Super goede service en de prijs was ook top. Zelfs goedkoper dan meeste bouwmarkten, en dat voor een deur die op maat wordt gemaakt.
Hannes S.Rijen
Lees verder
Een douchedeur samenstellen via de configurator van Douchedeurconcurrent is echt eenvoudig. Met een paar klikken heb ik een deur gemaakt die perfect past.
Previous
Volgende

Stel jouw douchedeur samen